Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven kan tijdens de schooldagen, telkens van 9 tot 12 uur of op afspraak.

Facebook


De ouderwerking is op zoek naar jou!

Beste (groot-)ouders,

Het nieuwe schooljaar is weer aangebroken en we hopen allemaal dat onze kapoentjes een aangenaam en leerrijk jaar tegemoet gaan. Als ouderwerking proberen wij ook ons steentje bij te dragen door enkele plezante evenementen te organiseren en door hier en daar een handje toe te steken.

Vele handen maken licht werk! Wij zijn dan ook opzoek naar enthousiaste mensen die ons een handje komen helpen. Er zijn veel mogelijkheden: van klusser, tot tapper, van een paar uurtjes inzet tot onbeperkte inzet.

Het afgelopen jaar is er gekozen om, naast het kernteam, per evenement een werkgroep te vormen. Voor ieder evenement (of taak, zoals de financiën en inkoop) wordt er een werkgroep samengesteld. Aan de werkgroep nemen ten minste twee personen uit het kernteam deel, die de ‘kar trekken’. Afhankelijk van het type evenement wordt bepaald hoeveel en wat voor soort hulp nodig is. U bent dus helemaal vrij om uw inzet te bepalen!

Het kernteam houdt zicht onder andere bezig met het opstellen van het jaarprogramma, het schoolbeleid, het budget, de PR/ communicatie en onderhoudt haar externe contacten. Daarnaast zijn er zijn weer tal van evenementen die dit jaar op het programma staan: oudercafé, dropping, mosselfeest, sinterklaas, kerstdrink, carnaval,kwis, paasontbijt en afsluitend het schoolfeest.Wenst u deel uit te maken van dit gemotiveerde team, neem dan contact op met een van onderstaande personen of stuur een mail naar ouderwerking@locomotiefje.be

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!