Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven kan tijdens de schooldagen, telkens van 9 tot 12 uur of op afspraak.

Facebook

Scholenveldloop te Beerse

Naar jaarlijkse traditie namen onze leerlingen ook dit jaar weer deel aan de scholenveldloop. Ze keken er allen naar uit en waren vastberaden om als eerste over de eindmeet te komen. Helaas was dat niet voor iedereen mogelijk. Toch hebben ze stuk voor stuk het beste van zichzelf gegeven. Proficiat tweede leerjaar! Jullie waren super! […]

Kermis in Beerse

Op de kermis is het altijd feest, ben jij op de kermis al geweest? Draaien op de molen, vissen aan het kraam. Oliebollen eten, zullen we maar gaan… Natuurlijk zijn we gegaan!  

Strapdag

Op strapdag moet je stappen en trappen! Dat deden we dan ook! We beleefden samen met de kinderen van het eerste leerjaar een onvergetelijke namiddag met allerlei leuke activiteiten zoals: fietsparcours afleggen, fietscontrole, een ‘graag traag auto’ versieren, verkeerskleurplaten inkleuren, nog eens genieten van ons nieuwe speeltuig op onze speelplaats. Op het einde van de […]

Wij willen gezien worden!

Iedere maand wandelen wij naar de gemeentelijke bibliotheek van Beerse. Wij stappen door het centrum van Beerse en begeven ons zo in het soms toch drukke verkeer. Door het dragen van onze fluo-vesten willen we ons goed laten zien! Hebben jullie ons al gezien?

De plattegrond van onze school

Welke gebouwen staan er allemaal op ons schooldomein? We kregen de opdracht om de verschillende gebouwen op ons schoolterrein te benoemen. Nadien gingen we deze gebouwen eens bekijken ten opzichte van elkaar en probeerden we de gebouwen terug te vinden op een plattegrond. We werkten bij deze opdracht in kleine groepjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *